Düzce’de özellikle amatör spor kulüpleri federasyonunun müsabaka programını rahatlatacak olan sentetik çim saha çalışmaları başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şıralık Mahallesindeki Spor Tesislerine bir sentetik çim saha daha kazandırmak için geçtiğimiz haftalarda ihaleye çıkmıştı. İhaleyi alan firma bölgede çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 ay sonra Düzce merkezde bir sentetik çim saha da hazır halde futbolseverlerin hizmetine sunulacak.
Öte yandan Düzce’nin en büyük ilçesi olan ve BAL liginde takımı olan Akçakocaspor stadyumunun zemininin sentetik çim yüzeye çevrilmesinin ardından 200 kişilik tribün de eklendi. Çelik konstrüksiyon olarak inşa edilen tribünde daha çok misafir takım taraftarlarının alınacağı ifade edildi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce’nin ilçeleriyle birlikte spor tesisi atılımına desteğini sürdürüyor.