Samsun Valiliği 12 Aralık 2016 Pazartesi günü itibari ile kamu kurumlarında FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan, gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilenlerin sayısını açıkladı.
Samsun Valiliği 12 Aralık 2016 Pazartesi günü itibari ile kamu kurumlarında FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan, gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilenlerin sayısını açıkladı. Samsun Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında kamu kurumlarından 647 personel FETÖ soruşturmasında tutuklanırken, bin 889 kişi gözaltına alındı, bin 496 kişi ise memuriyetten çıkartıldığı bilgisine yer verildi.
15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen darbe girişimine yönelik FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında, 12.12.2016 Pazartesi günü saat 09.00 itibariyle ilimizde kamu personeli durumunu gösterir liste.