Bafra İHL’de 12. Mezunlar Buluşması Yapıldı

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) “12. Mezunlar Buluşması” programı Bafra İHL okul bahçesinde yapıldı.

- 08-07-2013 12:06

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) “12. Mezunlar Buluşması” programı Bafra İHL okul bahçesinde yapıldı.

 

BAFİMDER tarafından organize edilen “12. Mezunlar Buluşması”, Bafra İmam Hatip Lisesi’lileri bir araya getirdi.  Programa katılan misafirlere Pilav üstü tavuk ve baklava tatlısı ile ayran ikram edildi.

 

Tertip edilen program; Bafra İmam Hatip Lisesi 1995 mezunu Nuhan Uçan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye gelen BAFİMDER Başkanı Murat Topal’ın ardından,  Bafra İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İzzetin Şahin, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Sefer Peker ile Bafra İmam Hatip Lisesi eski öğrencileri, öğretmenleri ve emeği geçenler serbest kürsü bölümünde kürsüye çıkarak konuşma yaptılar.

 

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) Yönetim Kurulu başkanı Murat Topal yaptığı konuşmada; “BAFİMDER olarak 12.sini düzenlediğimiz Geleneksel Buluşma Günü’ne hoş geldiniz. Dernek olarak sizlerin desteğiyle pek çok etkinliğe imza atıyoruz. Ben buradan faaliyetlerimize destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Okuyan kardeşlerimize burs sağlayan derneğimiz; maddi imkanı olmayan pek çok kardeşimize hayırseverlerin de katkılarıyla desteklerine devam etmektedir” dedi.

 

Bafra İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, “ İmam Hatip Lisesi; önderler ve tebliğciler yetiştiren bir okuldur. Milletimizin geçmişten gelen milli, manevi, ahlaki insan değerlerini yeni kuşaklara aktarma misyonu olan bir okuldur. İmam Hatip Lisesi başarılarla dolu bir okuldur. Ben bu başarılarda ve okulumuzun bugünlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Bafra Belediyesi eski Başkanlarından Sefer Peker konuşmasında; “Bafra İmam Hatip Lisesi çok değerli ve uzun uğraşlar sonucunda temeli atılan bir okuldur. Manevi değeri büyüktür. Benim Belediye Başkanlığı döneminde temelini attığımız ve birçok büyüğümüzün emeğiyle, katkılarıyla açılan bir okuldur. Görüyorum ki şimdi İmam Hatip Lisesini bu hale ve bugünlere getirenlerle gurur duyma vaktidir” dedi.

 

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) “12. Mezunlar Buluşması”na, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bakanlık Müşaviri Abdullah Şenyüz, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Din-Birsen Genel Başkanı Lütfü Şenocak, Eğitim-Bir-Sen Bafra ilçe Başkanı Hamdi Yıldız, İmam Hatip Lisesi eski ve yeni öğrencileri, öğretmenleri ve davetliler katıldı.

Günün Diğer Haberleri