bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Zihni Şahin’den Yılport Samsunspor’a Tam Destek

GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor altyapı tesisini kullanıldığı sürece kimse geri alamaz, olsa da gideriz önünde yatarız" dedi.

Samsunspor'un altyapı tesisinin yapılacağı yer konusunda yaşadığı imza krizi hakkında konuşan Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor altyapı tesisini kullanıldığı sürece kimse geri alamaz, olsa da gideriz önünde yatarız" dedi.

Samsunspor'un Batı Park'ta yapacağı altyapı tesisi için yer konusunda yaşanan imza krizi hakkında açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zihni Şahin, “Samsunspor Kulubü’müzün 1 yıllık sözleşmeyle alacağı altyapı tesisini kullanıldığı sürece kimse geri almaz, alamaz ve böyle bir şeye cesaret eden olamaz, olsa da Samsunlular olarak gideriz tesislerin önünde yatarız, yine vermeyiz. Samsunsporumuz bağımsızlık meşalesinin yakıldığı şehrimizin markasıdır. İNŞAALLAH Yüksel Yıldırım Beyin başkanlığında teknik ve futbolcu kadromuzla hem süper lige çıkacağımıza hemde tesisler yapılacağına inanıyorum. SEVDAMIZ SAMSUN, SEVDAMIZ SAMSUNSPOR” ifadelerini kullandı.

Samsun'un sevilen yüzü Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zihni Şahin'in bu açıklamasına Kırmızı-Beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve binlerce beğeni, destek veren yorumlar yapıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.