bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Zihni Şahin’den Atakum Belediye Başkanı Deveci’ye Ziyaret

GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Zihni Şahin; Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Zihni Şahin; Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyaretle ilgili olarak konuşan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci; “Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte makamımıza ziyarette bulunarak, başarı dileklerini sundu. Kendilerine nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Zihni Şahin de yaptığı açıklamada; “Seçimler demokrasi şöleni ve hizmet yarışıdır. Bu duygularla 31Mart seçimlerinde Güzel şehrimiz Atakum'da Cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak yer aldım. Seçim sonuçlarında bu hizmet yarışında halkımızın teveccühüyle Atakum Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Cemil Deveci Beyi AK Parti Atakum İlçe başkanımız Sayın Haluk Köksoy ile birlikte makamında ziyaret ederek tebrik ettik ve başarı dileklerimizi sunduk. Sayın Cemil Deveci beye misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Zihni Şahin; “Bir kez daha Atakumlu ve tüm Samsunlu hemşehrilerime, AK Parti ve MHP il ve ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, yöneticilerimize, meclis üyelerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.