bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Zihni Şahin, Büyükşehir’e Yeniden Aday Olacak Mı?

GÜNDEM

AK Parti Samsun İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin gazetecilerin “Yerel seçimlerde aday olacak mısınız” sorusunu cevaplandırdı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bir gazetecinin “Yerel seçimlerde aday olacak mısınız” sorusuna verdiği cevapta “Ben bu güne kadar hiçbir göreve talip olmadım. Hep görevler bana verildi. Bugüne kadar 8 - 9 defa partim tarafından çeşitli görevlere getirildim. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı da bu görevlerden birisidir. Ben buraya adayım demem; ama partimiz bu tip görevlendirmelerde bir kamuoyu yoklaması yapar. Samsun halkı böyle bir karar verirse; biz de üzerimize düşeni yaparız. Bu hep böyle olmuştur. Partimizin yapacağı anketlerde halkımız bizi böyle bir göreve layık görürlerse biz de gerekeni yaparız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.