bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yıldız’dan AK Parti Samsun Milletvekillerine Ziyaret

GÜNDEM

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Yönetimi; Gazi Mecliste Milletvekillerine ziyaretlerde bulundu.

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Yönetimi AK Parti Samsun Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Başkan Yıldız ve yönetimi önce AK Parti Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı AK Parti Genel Merkezindeki makamlarında ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ı Meclis’te makamlarında, Fuat Köktaş ve Yusuf Ziya Yılmaz’ı ise Meclis Genel kurulunda ziyaret etti.

Başkan Hamdi Yıldız ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Ankara’da Samsun’umuzu TBMM de temsil eden milletvekillerimizi ziyaret etme fırsatı bulduk. Bu ziyaretlerde Samsun’umuzda kamu çalışanlarının sorunlarına ve beklentilerine dair konuları milletvekillerimizle paylaştık. 3600 Ek göstergenin tüm kamu çalışanlarına en kısa sürede adilane uygulanması, çalışma koşullarının zorluğuna göre yıpranma paylarının bir an önce değerlendirmeye alınması icraya geçirilmesi, Eğitim Çalışanlarının Meslek Kanunu ile ilgili beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Samsun’da eğitimde akademik başarının son dört yıl içerisinde hızla yükselmesinin üzerine değerlendirmelerimiz oldu. Eğitim öğretim üzerine yaptığımız faaliyetlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Sayın Vekillerimize Samsun’umuz için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı şükranlarımızı ifade ettik. Gösterdikleri misafirperverlik, ilgi alaka ve muhabbetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.