bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yıldız Camiinde “Beraat Kandili” Programında Eller Dua İçin Açıldı

GÜNDEM

Samsun’un Bafra ilçesinde Mübarek Berat Kandili münasebetiyle  düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Samsun’un Bafra ilçesinde Mübarek Berat Kandili münasebetiyle düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Bafra İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada; “İlçe Müftülüğümüzün koordinesinde icra edilen programa, bay bayan, küçük büyük cemaatimizin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği program Akşam Namazı’nın akabinde getirilen tekbirler, Salât-ü selamlar ve okunan Kur’an-ı Kerîm ile başladı. Din Gönüllülerimizin okuduğu Aşr-ı Şerîf ,Mevlid İlahi ve kasideler ile devam etti.

İlçe Vaizimiz Cevahir AYDIN’ın “ Rabbimizin bu gece kendisine niyazda bulunan kullarının dualarına icabet ettiğini bu sebeple Kul olarak böylesi gecelerde günahlarımız amacıyla mağfireti bol olan Rabbimizden af dilememiz için fırsat gecesi olduğunu, hep birlikte devletimiz milletimiz için dualarda bulunmamız gerektiği vb. konularda ” ifade ettiği sohbetinin akabinde Şube Müdürümüz Abdülkadir KILIÇ’ın eşliğinde Cemaatimizin tevbe-i istiğfar’ı sonrasında ilçe Vaizimiz Fatih DÜLGER’in yaptığı depremde vefat eden kardeşlerimizin ve geçmişlerimizin ruhlarına ithafen okunan hatmi şeriflerin ve Kuran-ı Kerim’lerin duası ile programımız sona erdi.

Program sonrası Cemaatimize ikramlarda Bulunan Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ Bey’e, Programda görev alan Din Gönüllülerimize, Cami Görevlilerimize ve katılımları ile Camimizi dolduran bay bayan Cemaatimize teşekkür ediyor; Beraatimizi alanlardan olmamız temennisiyle bütün vatandaşlarımızın Kandilini tebrik ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.