bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent'te 'Atıklarımı Ekonomiye Geri Kazandırıyorum' Projesi

GÜNDEM

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Mobil Atık Getirme Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hemşehrilerimizin projeye destek vereceklerine gönülden inanıyorum dedi.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Mobil Atık Getirme Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hemşehrilerimizin projeye destek vereceklerine gönülden inanıyorum dedi.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın muhterem eşleri Sn. Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında, Mobil Atık Getirme Merkezleri ve Sıfır Atık toplama konteynerleri (Mavi Konteyner) ilçemizde belirlenen noktalara yerleştirilmeye başlandı. Daha temiz bir Yakakent için kağıt-karton, plastik, metal, cam, atık yağ, elektronik atık ve atık pilleri artık bu kutulara atarak ekonomiye geri kazandırıyoruz. Mobil Atık Getirme Merkezi; geri kazanılabilir atıkların, diğer atıklarla karışmadan kaynağında ayrı toplanması ile geri kazanım sürecinin daha sağlıklı işlemesi amacıyla ilçemizdeki yerini aldı.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Mobil Atık Getirme Merkezinin ve Sıfır Atık toplama konteynerlerin oluşturulmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan'a, Milletvekillerimiz Sn. Yusuf Ziya Yılmaz'a, Sn. Fuat Köktaş'a, Sn. Orhan Kırcalı'ya, Sn.Ahmet Demircan'a, AK Parti İl Başkanı Sn. Ersan Aksu'ya ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum dedi.

Mobil Atık Getirme Merkezi ve Sıfır Atık toplama konteynerleri İlçenin belirli noktalarına yerleştirildi. Vatandaşlar sıfır atık projesine katkı sağlaması hususunda duyarlı kalacakları ve Cam, Kağıt, Pet, Elektoronik ve Metal atıklardan oluşan konteynırlara atarak geri dönüşüme katkı sağlanacağı vurgulandı.

Mobil Atık Getirme Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hemşehrilerimizin projeye destek vereceklerine gönülden inanıyoruz ve teşekkür ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.