bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent Hükümet Konağı İhaleye Çıktı

GÜNDEM

Yakakent Hükümet Konağı İnşaatı yatırım programına alınarak 6 Ağustos tarihinde ihalesinin yapılması kararlaştırıldı.

Yakakent Hükümet Konağı İnşaatı yatırım programına alınarak 6 Ağustos tarihinde ihalesinin yapılması kararlaştırıldı.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma yaptığı açıklamada; “Kaymakamlık ve Kamu kurumlarının halkımıza daha rahat hizmet verebilmeleri için yeni bir hükümet binasının ilçeye kazandırılması amacıyla, İçişleri Bakanlığımız ile gerekli görüşmeler yapılmış, yatırım programına alınarak 6 Ağustos tarihinde ihalesi yapılacaktır. 3670 m2 kapalı alana sahip Hükümet Konağımızın zemin katında Jandarma ve Emniyet Teşkilatımızın olması öngörülmüştür. İçerisinde kütüphane, konferans salonu ve fuaye alanı yer alan Hükümet Konağımızın, ilçemizin birçok ihtiyacını karşılaması hedeflenmektedir. Hükümet Konağımızın bu sürece gelmesinde emeği geçen İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan’a, Milletvekillerimiz Sn. Orhan Kırcalı’ya, Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’a, Sn.Fuat Köktaş’a, Sn. Ahmet Demircan’a, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Ersan Aksu’ya ve Yakakent İlçe Yönetimine teşekkür ediyor, Hükümet Konağımızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada; “Yakakent’li hemşehrilerimize kamu hizmetlerinin daha kaliteli verilebilmesi amacıyla toplamda 3670 m2 kapalı alan içerisinde Kaymakamlık Hizmet Birimleri, Jandarma ve Emniyet Teşkilatı ile Kütüphane, Konferans Salonu ve Fuaye Alanı gibi sosyal alanlara sahip yeni hükümet binasının ihalesi İçişleri Bakanlığımızca 6 Ağustos tarihinde yapılacaktır. Hemşehrilerimiz adına başta; Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sn.Süleyman Soylu’ya Milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, Yakakent’li hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YAKAKENT HÜKÜMET KONAĞI İHALEYE ÇIKTI

Kaymakamlık ve Kamu kurumlarının vatandaşlara daha rahat hizmet verebilmeleri için yeni bir hükümet binasının ilçeye kazandırılması amacıyla, İçişleri Bakanlığı ile gerekli görüşmeler yapılmış, yatırım programına alınarak 6 Ağustos tarihinde ihalesi yapılması kararlaştırıldığı bildirildi. Toplamda 3670 m2 kapalı alana sahip olacak Yakakent Hükümet Konağının zemin katında Jandarma ve Emniyet Teşkilatının hizmet vermesi öngörülmüş. İçerisinde kütüphane, konferans salonu ve fuaye alanı yer alacak olan Hükümet Konağının, Yakakent ilçesinin birçok ihtiyacını karşılaması hedefleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.