bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı’dan Darp Edilen Kadının Küçük Kızına Moral Ziyareti

GÜNDEM

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, boışlandığı eski eşi tarafından şiddete uğrayan kadının küçük kızını ziyaret ederek moral verdi.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, boışlandığı eski eşi tarafından şiddete uğrayan kadının küçük kızını ziyaret ederek moral verdi.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hastane ziyaretinin ardından mağdurenin annesi ve babası ile küçük kızına evlerinde moral ziyareti gerçekleştirip, geçmiş olsun dileklerini iletti” ifadeleri kullanıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Samsun ili Canik ilçesinde 06/03/2021 tarihinde E.M.’nin boşandığı eski eşi İ.Z. tarafından darp edilmesi olayı haber alınır alınmaz derhal soruşturma başlatılmış, Savcılık talimatıyla İ.Z. yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli ifadesi alındıktan sonra “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” suçundan tutuklamaya sevk edilmiş, Samsun Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Başsavcılık açıklamasında; “Bunun yanında şiddete tanık çocuk için derhal Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğümüz üzerinden psiko-sosyal destek üniteleri harekete geçilmiştir. Şiddet mağduru kadın tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Vakanın risk durumu gözetilerek derhâl uygun koruyucu ve önleyici tedbirler belirlenmiş, şiddet mağduru kadın ve çocuk koruma altına alınmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmektedir denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.