bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı; Bafra Hükümet Konağı İnşaatını İnceledi

GÜNDEM

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yapımı devam eden Bafra Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yapımı devam eden Bafra Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve protokol üyeleriyle birlikte, toplamda 11.495 m² inşaat alanı olacak şekilde projelendirilen ve çalışmalarında sona yaklaşılan 4 katlı yeni Bafra Hükümet Konağı inşaatında incelemede bulunarak, son durum hakkında bilgi aldı.

13.029 m2 arsa alanı içerisinde inşa edilen 25 milyon TL bedelli Hükümet Konağının, hemen bitişiğinde Kızılırmak Nehri kenarına yapılacak olan Millet Bahçesi ve spor tesisleriyle bütünleşerek Bafra’ya yeni bir çehre kazandıracağını ifade eden Vali Dağlı, tamamlandığında farklı yerlerdeki hizmet birimlerini de tek bir çatı altında toplayarak, modern yapısı ve teknolojik alt yapısıyla vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı ve etkin hizmet sunulmasına katkı sağlayacak olan Hükümet Konağının, mimarisi ve estetiğiyle Bafra’ya yakışan bir yapı olarak ön plana çıkacağını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.