bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Türk Kızılay Bafra Şubesinde Nöbet Değişimi

GÜNDEM

Türk Kızılay Bafra Şubesi 2022 Olağan Genel Kurulu’nu Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Türk Kızılay Bafra Şubesinin Yeni Başkanı Erhan Korkmaz oldu.

Türk Kızılay Bafra Şubesi 2022 Olağan Genel Kurulu’nu Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Türk Kızılay Bafra Şubesinin Yeni Başkanı Erhan Korkmaz oldu.

Halim Tutku Demircan yaptığı açıklamada; “2019 dan bugüne kadar yürütmüş olduğum Türk Kızılayı Bafra Şubesi başkanlık görevimi KIZILAY’ımızı daha ileri seviyelere taşıyacağına inandığım Erhan Korkmaz bey ve yönetimine devretmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Erhan Korkmaz yapmış olduğu açıklamasında; “Türk Kızılay Bafra Şubesi olarak 2022 Olağan Genel Kurulu’nu Bafra Öğretmenevi’nde yaptık. Genel Kurula katılan Siyasi Parti Başkanlarına, Türk Kızılay Samsun Şube Yönetimine, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine, Kadın ve Genç Kızılay Yönetimine, Delegelerimize, basın mensuplarına ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Türk Kızılay Bafra Şube Yönetiminden ayrılan Başkan Eczacı Halim Tutku Demircan’a , Yönetim Kurulu Üyelerimiz Abdurrahman Aksoy ve Ömer Yayla’ya üç yıl boyunca yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

İyilik adına çıktığımız bu yolda Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay Bafra Şube Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor.

1-Erhan Korkmaz- Emekli- Sosyolog

2-Şerafettin Şahin-İsmet İnönü İlkokulu Müdürü

3-Özcan Şenyurt-Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı

4-Şule Nur Ev-Avukat

5-Engin Taşdemir-Bafra Yapı Sahibi

6-Kenan İşler-Emekli

7-Himmet Şimşek-Emekli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.