bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tekkeköy’de Atıl Durumdaki Okul Binaları Dönüştürülüyor

GÜNDEM

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde kullanılmayan, atıl durumdaki okul binaları yapılacak olan tadilatların ardından köy konaklarına ve bilgi evlerine dönüştürülüyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar; “İlçemizin dört bir yanında kullanılmayan atıl durumdaki okul binalarımızı gerekli tadilatların ardından her türlü etkinliklerin yapılacağı köy konaklarına ve bilgi evlerine çeviriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Togar; “Bu kapsamda Asarağaç, Başköy, Çayırçökek, Çayleyik, Karatuzla, Yavuzlar, Yeşilyurt ve Zafer Mahallemizde ihalesi tamamlanan 8 eski okulumuzun tadilatını yaparak bayanlara yönelik kurslar, eğitimler, gençlere ve çocuklara yönelik eğitimler ve her türlü kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı mekânlar haline getireceğiz. Ayrıca bahçelerine kamelya, spor alanları, kreş, çocuk parkı ve oyun alanları ile binalarımızı yediden yetmişe herkesin her gün aktif bir şekilde kullanılacağı fiziki şartlara ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Başkan Togar yaptığı açıklamada; “Daha önce hayata geçirmiş olduğumuz ve ihaleleri yapılan 8 binamızın da tamamlanmasının ardından toplam 24 köy konağımız her türlü fiziki ve teknolojik donanımıyla mahalle sakinlerimizin hizmetinde olacak. Önümüzdeki süreçte tüm mahallelerimizde köy konakları yaparak köy konağı olmayan mahalle bırakmayacağız. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.