bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tarım ve Orman İl Müdürü Sağlam’dan; Bafra ve Yakakent’e Ziyaret

GÜNDEM

Tarım ve Orman Samsun İl Müdürü İbrahim Sağlam; Yakakent ilçesi ve Bafra Organize Sanayi Bölgesinde sektör ziyaretlerinde bulundu.

Tarım ve Orman Samsun İl Müdürü İbrahim Sağlam; Yakakent ilçesi ve Bafra Organize Sanayi Bölgesinde sektör ziyaretlerinde bulundu.

Tarım ve Orman Samsun İl Müdürü İbrahim Sağlam; Bafra Organize Sanayi Bölgesinde kurulumu devam eden biri 150 ton balık işleme ve şoklama kapasitesine sahip, 11.000 m2 alana kurulu 6,500 m2 kapalı alanı bulunan 100 kişilik istihdama sahip, diğeri ise 7000 metrekare kapalı alan 10.000 ton kapasiteli 18 derecede muhafaza kapasiteli, tamamen otomasyon özelliğine sahip olan, günlük ortalama 100 ton şok ve balık işleme kapasitesine sahip 60 ile 80 kişi arasında istihdamda bulunacak olan işletmelere ziyaret gerçekleştirdi. Ayrıca OSB içerisinde yapımı devam eden balıkçı yardımcı gemisinde de incelemelerde bulundu. İl Müdürü Sağlam; sektöre yapmış oldukları katkılardan dolayı şirket temsilcilerine teşekkür etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü SAĞLAM; Bafra ziyaretlerinin ardından Yakakent İlçesi Balıkçı Barınağında Kooperatif yetkilileri ve Su Ürünleri Yetiştiricileri ile Liman içinde yapılması planlanan rıhtım ve yanaşma yeri konularında istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde İl Müdürü SAĞLAM’a; Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürümüz İcabi ÇAĞAN, Bafra İlçe Müdürümüz Mehmet GÜREŞ, Yakakent İlçe Müdürümüz Osman AKMAN ve teknik personellerimiz eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.