bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SMA’lı Elif Sare’ye Sizde Bir Limonata İçerek Umut Olun

GÜNDEM

İstanbul’da yaşayan SMA Tip 1 ölümcül kas hastası Elif Sare için aile yardım bekliyor. Bafra Sivil Toplum Kuruluşlarının Bafra Atatürk Bulvarında düzenlediği yardım kampanyası sizleri bekliyor.

İstanbul’da yaşayan SMA Tip 1 ölümcül kas hastası Elif Sare için aile yardım bekliyor. Bafra Sivil Toplum Kuruluşlarının Bafra Atatürk Bulvarında düzenlediği yardım kampanyası sizleri bekliyor.

Bafra Kosovalılar Derneği Başkanı Av. Yunus Gün yardımlarının 30 Ekim’e kadar süreceğini, yardım yapmak isteyenleri Atatürk Bulvarındaki standımızı ziyaret etmelerinin yeterli olacağını söyledi. Gün, Bafra Kosovalılar Derneği, Bafra GİAD, Bafra Balkan Türkleri Derneği, Bafra Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği, Kapıkaya Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği, Hava Sporları ve Gençlik Kulübü, Bafra-Der, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve GÖKDER tarafından bizlere çok büyük destekler verilmiştir, buradan dernek başkanlarımıza çok teşekkür ederim. Hedefimiz 10 bin sms kampanyası ile bugün kampanyamızı Valilik onayı ile başlatıyoruz, ayrıca bize destek olan sayın kaymakamımıza ise sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Elif SARE isimli yavrumuz SMA hastası olup Ülkemizde yaklaşık 1000 civarı SMA Hastası bulunmaktadır. Bu hastalığın ülke içinde yerel ilaçlar ile tedavisi yürütülse de maalesef bu ilaçlar çare olamamaktadır, çocuklarımız bir bir ölmektedir. AMERİKA’DA biz özel hastahane ise hastalığın genini çözmüş olup yüzde yüze yakın başarı ile çalışmaktadır. Bu tedavi ücreti de 2-3 milyon usd civarındadır. Ayrıca bu tedavi 2 -3 yaşına kadar yapılmazsa netice alınmamakta ve de maalesef hastalık ölümle sonuçlanmaktadır. Yardımı toplayan ailelerin hepsi burada tedavi olmaktadır. BU NEDENLE BU KAMPANYADA ZAMAN İLE YARIŞIYORUZ.

Kampanya YÜZDE 50’lere ulaştığında ünlülerde destek olmakta vede kampanya daha hızlı sonuçlanmakta..

BİZ NE YAPACAĞIZ?

BAFRA STKLARI OLARAK yarında saat 15:00 dan itibaren Bafra bulvar caddesinde yardım standımız ay sonuna kadar açık kalacaktır.

Bafra Kosovalılar Derneği üzerinden kaymakamlık izinleri aldık.

Yaptırmış olduğumuz afişlere tüm derneklerimizin logosunu koyduk.

Limonata masamızı hazırladık. LİMONATA İÇ ELİF SAREYE UMUT OL! Sloganı ile ELİF SAREYE UNUT OLABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ.

Samsun Bafralılar Derneği Başkanımız Neşe Hanım yazdığı çocuk kitaplarını da bu stantta satabiliriz dedi.

Sizden isteğim bu stand HEPİMİZİN STANDI, BU HAYIR İŞİ HEPİMİZİN HAYIRIDIR.

STANDIMIZA VARDİYALI OLARAK ÜYELERİMİZ İLE SAHİP ÇIKALIM.

İLK HEDEF 500.000 TL…”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.