bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şefin Özel Konuğu’nun Özel Misafiri

GÜNDEM

TRT Belgesel’de yayınlanan Şefin Özel Konuğu programında bu hafta bir yolcunun hayatını kurtaran vatman Merve Yıldız Öker ağırlandı.

TRT Belgesel’de yayınlanan Şefin Özel Konuğu programında bu hafta bir yolcunun hayatını kurtaran vatman Merve Yıldız Öker ağırlandı.

TRT Belgesel’in sevilen programı ‘Şefin Özel Konuğu’nun sıradaki durağı Samsun. Ramazan Bingöl ve şefleri tarafından titizlikle hazırlanan muazzam sofranın her hafta olduğu gibi bu hafta da çok özel bir konuğu oldu.

GENÇ KADIN BİR ANDA FENALAŞTI

Programda bir yolcunun hayatını kurtaran vatman Merve Yıldız Öker ağırlandı. 28 Ocak 2021 tarihinde, Samsun’un Atakum ilçesinde evine dönmek için tramvay durağında bekleyen ve bir anda fenalaşarak rayların üzerine düşen 21 yaşındaki Merve Huntürk, tramvayı durdurarak kurtaran vatman Öker, o anları anlattı.

RAMAZAN BİNGÖL VE EKİBİ KAHRAMAN VATMAN İÇİN BİR SOFRA HAZIRLIYOR

Şefin Özel Konuğu programının bu bölümünde, Ramazan Bingöl ve ekibi, kahraman vatman için özem bir sofra hazırladı. Samsun’un, Vezirköprü ilçesinde ilginç lezzet duraklarına giden Ramazan Bingöl, programda vatman Merve Yıldız Öker için mısır çorbasından, bakla ezmesine, tavuk sarmadan, Oymaağaç oğlak kebabına kadar birçok eşsiz tarifi hazırladı.

Anadolu’nun kadim yemek kültürünü, iyilik, fedakarlık, kahramanlık ve misafirperverlik gibi değerleri TRT Belgesel ekranlarına getiren Şefin Özel Konuğu programının bu bölümünün tekrarları hafta içi yeniden ekranlara getirilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.