bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanlarından Sendikalarına Mesaj

GÜNDEM

Öz Sağlık-İş Samsun Şube Başkanı Muhiddin SEVER’e alınan haklar için üyeler tarafından plaket takdim edildi.

Geçtiğimiz hafta açıklanan ve yediyüzbin işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolü sonrasında sendikalar üyelerini bilgilendirmek için toplantılar düzenliyor.

Öz Sağlık-İş Samsun Şube Başkanı Muhiddin SEVER de tüm hastanelerde bilgilendirme toplantılarına devam ederken, bugün Samsun SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Şube Başkanının bilgilendirmelerinden sonra memnuniyetlerini dile getirmek için toplantı sonrasında alınan haklar için üyeler şube başkanlarına plaket takdim ederek, sendikalarına teşekkür etti.

Öz Sağlık-İş Samsun Şube Başkanı Muhiddin SEVER plaket takdiminden sonra “İyi bir iş yapmanın en büyük ödülü, o işi başarmış olmaktır. Bizim için en büyük ödül sizlerin haklarını savunabilmek ve alabilmektir. Bu başarı hepimizin. Eminiz ki sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece tüm sorunların çözüm noktasında başarıya ulaşacağız. Bizi bu yolda yalnız bırakmadığınız için gönülden teşekkür ederiz. Yüreğinize sağlık SBÜ SAMSUN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ…” diyerek plaketi Hak- İş Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet SERT adına kabul ederek, teşekkürlerini iletti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.