bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sarıkamış’tan Kapıkaya’ya Gençlik Şühedanın İzinde Etkinliği

GÜNDEM

Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER)’in hazırladığı “Sarıkamış’tan Kapıkaya’ya Gençlik Şühedanın İzinde” programı ilgi gördü.

Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER)’in hazırladığı “Sarıkamış’tan Kapıkaya’ya Gençlik Şühedanın İzinde” programı ilgi gördü.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise yaptığı konuşmada; “Onlar ki cennet vatanımız uğruna en çetin şartlarda “ben de varım” diyenlerdir. Onlar ki kahramanlıklarıyla her zaman gurur duyduğumuz şanlı ecdadımızdır! Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin düzenlendiği anma programında gençlerimizle aziz şehitlerimizin izinde yürüdük. Sarıkamış Harekatı’nın 108’inci yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

BAFİMDER Başkanı Hüseyin Dursun yaptığı açıklamada; “Geleceğimiz olan gençlerimizin tarihlerini unutmaması adına bugün Sarıkamış şehitlerini Kapıkaya köyünde andık. Programa katılan sayın vekilime, ilçe müftüme, ilçe milli eğitim müdürüme, daire amirlerime, okul müdürlerime, STK başkanlarıma, emniyetimizi alan askerlerimize ve komutanımıza, öğrencilerimize, basınımızın güzide mensuplarına, halkımızdan katılım sağlayanlara ve Kapıkaya köyü muhtarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca programın hazırlanmasında emeği olan Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ bey ve ekibine, BAFİMDER yönetim kurulu üyelerime, Diyanetsen ilçe başkanı Murat TOPAL kardeşime, projenin mimarı Mustafa ÇAY hocama ve Sarıkamış ta yaşanan olaylar ı bize anlatan Fatih HATİPOĞLU Hocama çok teşekkür ediyorum” iadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.