bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Vakaların İlçe İlçe Değerlendirildiği Kovid-19 Toplantısı

GÜNDEM

Samsun’da vakaların ilçe ilçe değerlendirildiği Kovid-19 Toplantısı, Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı'nın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun’da vakaların ilçe ilçe değerlendirildiği Kovid-19 Toplantısı, Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı'nın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun genelindeki vakaların son durumu, aşılama çalışmaları, kısmi kapanma tedbirleri, Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim süreci ile vakaların ilçe ilçe değerlendirildiği Kovid-19 Toplantısı, Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı'nın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun’da koronavirüs vaka sayılarında yaşanan kısmi düşüşün asla rehavete sebebiyet vermemesi gerektiğinin altını çizen ve vakaların yüksek olduğu ilçe/mahallelerde denetimlerin yoğunlaştırılması talimatı veren Vali Dağlı, sağlıklı günlere bir an önce kavuşabilmemiz için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da tedbir ve kurallara harfiyen uymamızın ve aşı sıramız geldiğinde aşı olmamızın büyük bir önem arz ettiğini belirterek, Ramazan ayının, salgını kontrol altına alarak yaz aylarını çok daha güvenli ve huzurlu geçirebilmemiz adına bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.