bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Kurban Bayramı Tedbirleri Görüşüldü

GÜNDEM

Samsun’da Koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen aşılama çalışmaları ile Kurban Bayramı güvenlik ve trafik tedbirleri görüşüldü.

Samsun’da Koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen aşılama çalışmaları ile Kurban Bayramı güvenlik ve trafik tedbirleri görüşüldü.

Koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen aşılama çalışmaları ile Kurban Bayramı güvenlik ve trafik tedbirlerinin görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın Başkanlığında, ilçe kaymakamları ve ilgili kamu kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Samsun Valiliğinden toplantıya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “İlimizde vaka sayılarında düşüş eğiliminin devam ettiğini ve koronavirüse karşı en büyük gücümüz olan aşılamada rakamların ne kadar hızlı artarsa, vaka sayılarımızın da aynı hızla düşmeye devam edeceğini ifade eden Sayın Valimiz, aşılama çalışmalarında mavi renge ulaşmamız için ilçe kaymakamlarımızdan aşılama çalışmalarının hızlandırılmasını istedi ve vatandaşlarımızın hiç ertelemeden ilk fırsatta aşısını olması çağrısında bulundu.

Toplantıda ayrıca, karayollarımızda yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle seyahatlerde artış yaşanacağını ve bununda bir geçiş noktası olan ilimizde trafik yoğunluğuna sebebiyet vereceğini belirten Sayın Valimiz, yoğunluğun etkilerinin en aza indirilerek ölümlü/yaralamalı trafik kazalarının önlenmesi için İçişleri Bakanlığımızdan gelen Genelgeler doğrultusunda ilçe kaymakamlarımıza ve kolluk birimlerimize güvenlik ve trafik tedbirlerinin alınması talimatını verdi ve vatandaşlarımızdan trafik kurallarına harfiyen uymalarını istedi” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.