bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da 'Bayat Ekmekten Pizza Yapma Yarışması'

GÜNDEM

Samsun’da 16 Ekim Dünya Gıda Günü Etkinliği kapsamında 7. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile 'bayat ekmekten pizza yapma yarışması' düzenlendi.

Samsun’da 16 Ekim Dünya Gıda Günü Etkinliği kapsamında 7. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile 'bayat ekmekten pizza yapma yarışması' düzenlendi.

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamad; "16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinliği çerçevesinde İlimizde düzenlenen programda; Kurumumuz Gıda & Yem Şube Müdürlüğü'nün de katılımıyla Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Fuaye Salonu'nda gerçekleşen etkinliklerde 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile 'bayat ekmekten pizza yapma yarışması' düzenlendi. Çocukların bir yandan yaşıtlarıyla rekabetin keyfini sürüp eğlenirken, bir yandan da gıda israfı gibi hayati öneme sahip bir konuda bilinçlendiği etkinlik sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Çeşitli meyve ve sebzelerin kabuk, kök gibi genellikle çöpe giden kısımlarından yemeklerin de yapıldığı programa; Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Profesör Doktor Ersin KÖKSAL, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat AĞAR, Samsun İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Bekir KARAOSMANOĞLU ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Seda TÜRKKAŞ katıldı" ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.