bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Moral Ziyaretlerinde

GÜNDEM

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Kovid-19 Test Laboratuvarları ile Filyasyon Merkezlerine moral ziyaretlerinde bulundu.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Kovid-19 Test Laboratuvarları ile Filyasyon Merkezlerine moral ziyaretlerinde bulundu.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de ziyarette bulunan Vali Dağlı; Başhekim Doç.Dr. Ahmet Şen’den bilgi aldı.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “İlimizdeki Kovid-19 Test Laboratuvarları ile Filyasyon Merkezlerine moral ziyaretlerinde bulunan Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, yetkililerden bilgi alarak, incelemelerde bulundu” ifadeleri kullanıldı.

Valilik açıklamasında; “Ziyaretlerde, koronavirüs artışının yaşandığı bugünlerde halkın sağlığı için fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirten Valimiz Sn. Dr. Zülkif Dağlı, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi” denildi.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Dağlı, ayrıca telsizle anons ederek, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızın 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı kutladı.

0362 311 25 21-22-24 numaraları üzerinden hizmet veren Kovid-19 Bilgilendirme ve Danışma Hattındaki personel sayısını 57'ye, hat sayısını da 20'ye yükselttiklerini ifade eden Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, fedakarca ve gayretli çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya ziyaretlerinde Samsun Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Kılınç da eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.