bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı Alaçam’da

GÜNDEM

Samsun Valisi DOÇ. DR. ZÜLKİF DAĞLI; Alaçam ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen denetimler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Samsun Valisi DOÇ. DR. ZÜLKİF DAĞLI; Alaçam ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen denetimler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Alaçam ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen denetimler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI'nın başkanlığında, Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi ŞEN, Toplum Sağlığı Başkanı Dr.Ertan BAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa AKAR ve İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Yaşar GÖRMEZ’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında yeni yapılan hükümet konağında incelemelerde bulunduktan sonra bir açıklama yapan Vali Dağlı şunları söyledi: "Ramazan'da biraz daha kendi içimize çekileceğiz. Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayacağız. Samsun'da dün itibarıyla sayılarımızda çok yüksek olmasa da bir iyileşme var. Bunu daha da iyi hale getireceğiz" dedi. 

Samsun Valisi Dağlı yaptığı açıklamada, "Kaymakam, belediye başkanı arkadaşlarımızla pandemi ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptık. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımız yeni tedbirleri açıkladı. Talimatlarını verdi. Biz de o meyanda bugün akşam 19.00 itibarıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de tedbirleri uygulamaya başlayacağız. Ramazan'da biraz daha kendi içimize çekileceğiz. Biraz daha dikkat edeceğiz. Biraz daha az dışarı çıkacağız. Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayacağız. Samsun'da da dün itibarıyla sayılarımızda çok yüksek olmasa da bir iyileşme var. Bunu daha da iyi hale getireceğiz. Vatandaşlarımızın gayretleriyle ve çalışmalarıyla olacak olan bir husus" diye konuştu.

Yapımı devam eden hükümet konağı inşaatının incelenmesinin ardından Şadibey Camii altında yeni açılan Gençlik Merkezi Okuma Salonunu ziyaret ederek İlçe Müftüsü Orhan Bal ve Cami İmam Hatip’i Fatih Açıkgöz’den bilgiler aldı, Çarşamba günleri kurulan Alaçam semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafına bol kazançlar diledi. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.