bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Dağlı; Yeni Hükümet Konağı inşaatını incelendi

GÜNDEM

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Bafra Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Bafra Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Bafra ilçe Programı kapsamında yapımı hızla devam eden Bafra Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'den ve firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bafra ilçemizde 13.000 m2 alan içerisinde 10.500 m2 kapalı alanı olacak şekilde inşaatı devam eden Hükümet Konağının, hemen bitişiğinde Kızılırmak Nehri kenarına yapılacak olan Millet Bahçesi ve spor tesisleriyle bütünleşerek Bafra ilçemize yeni bir çehre kazandıracağını ifade eden Sayın Valimiz, tamamlandığında birçok kamu kurumunun yeni Hükümet Konağında vatandaşımıza hizmet sunacağını belirtti.

Vali Dağlı ayrıca inşaatı devam eden Hükümet Konağında bu zamana kadar yapılan çalışmaların titizlikle yürütülmesinden dolayı Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve firma yetkililerine teşekkür ederek çalışmaların aynı hassasiyetle sürdürülmesini istedi.

Yorumlar (1)

Ali balbal 2 Yıl Önce

Sayin valim Samsun havalimani yeni terminal binasi projesini bir hayata gecirseniz. Samsun havzlimanin bu hali Samsuna hic yakismiyor. Koy kzhvesi gibi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.