bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Valisi Dağlı; Muhtarlarla Buluştu

GÜNDEM

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bafra ilçesinde düzenlenen mahalle muhtarları toplantısına katıldı, muhtarların sorunlarını dinledi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bafra ilçesinde düzenlenen mahalle muhtarları toplantısına katıldı, muhtarların sorunlarını dinledi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekili Av.Orhan KIRCALI, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle birlikte Bafra ilçesinde düzenlenen Muhtarlar Toplantısına katılarak, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen toplantıyla ilgili olarak yapılan açıkklamada; “Bulunduğu mahallede kamu hizmetlerinin halkımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen ve Devlet ile toplum arasında sağlıklı bir iletişimin kurulmasını sağlayan muhtarlarımızın sorun, öneri ve isteklerini dinleyen Sayın Valimiz, Toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan ve bulundukları mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızın mahallelerindeki sorunların çözümü ile vatandaşlarımızın talep ve beklentilerininyerine getirilmesi yolunda önemli birer hizmet noktasında Kaymakamlıklarımız ve Belediyelerimiz ile istişare halinde olmalarının önemini vurguladı. Konuşmasının ardından Sayın Valimiz, muhtarlarımızın sorun, öneri ve isteklerini dinleyerek, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.