bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği

GÜNDEM

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Düzenlenen programa Atakum İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, OMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Özcan Yılmaz, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm.Dr.Mehmet Kılınç, Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi idarecileri ve çalışanlarıyla davetli konuklar katıldı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen programın açılışında yaptığı konuşmada; “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Hastanemizde bugün düzenlediğimiz programda emekli olan veya meslekte 40 yılını dolduran hekimlerimize plaket edeceğiz. Daha sonra programımız hastanemiz ve ilimizdeki doktorların yer aldığı müzik dinletisi ile devam edecek. Programımıza teşrif eden değerli konuklarımıza bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda emekli olan veya meslekte 40 yılını dolduran hekimlere plaket takdik edildi. Program daha sonra doktorların yer aldığı müzik grubu seslendirdiği şarkılarla dinleyenleri mest etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.