bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine Yeni Başhekim

GÜNDEM

Bafralı Doktor Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atandı.

Bafralı Doktor Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atandı.

Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapmakta olan Doç.Dr.Ahmet Şen; Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atandı.

Katadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bafralı Doç. Dr. Ahmet Şen, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine Başhekim oldu.

Yorumlar (1)

Ali veli 4 Yıl Önce

Sayın başhekim önce acil çalışanlardan başlayalım Doktorlara denecek hiç söz yok on numara insanlar ama o hemşinler var ya sanki hastane onların böyle bir hizmet yok insan canıyla uğraşıyo doktorlar on numara ama hemsinler azrail kibarlık yok dayılar devlet bir hak vermiş ya sonuna kadar kullanıyorlar helal olsun bende bir sorun yaşadım acil de uzm doktor yasemin hanım on numara insan orda babamın şekeri 900 çıkmış şeker komasinda yogun bakımlar dolu diye biz çırpınırken birde polise ifade verdik ne diye hemşin dayılık yapacak diye bende sadece dediğim işini yap demişim birde parmak sallamışım sana göster cem demişim ve polis gelmiş ifadeye babam orda komadayken sövmedim dövmedim işini yap demişim devlet imkan vermiş helal benim devletime çok güzel yapiyo insanları insana düşman ediyo

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.