bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'da Terme İlçesinde 5 Bin 908 Pozitif Vaka

GÜNDEM

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Terme'de vaka sayısının 5 bin 908 kişi olduğuna belirterek, eş-dost ziyaretlerinin yapılmamasını istedi.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Terme'de vaka sayısının 5 bin 908 kişi olduğuna belirterek, eş-dost ziyaretlerinin yapılmamasını istedi.

Terme ilçesinde kamu kurumlarınca yürütülen hizmetler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, İlçe Kaymakam V. Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Kılıç ve ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Vatandaşlarımızdan cenazelere katılımın asgari seviyede tutulmasının yanı sıra, akraba ile taziye ziyaretlerinin de bir süre daha ertelenmesini isteyen Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, ilçe merkezinde ana arterlerde HES kodu sorgulanacağını ve toplu çalışılan işyerlerinde maske, mesafe ve hijyene daha çok dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, Terme ilçemizde tanı konan toplam vaka sayısının 5.908 kişi olduğuna, şu ana kadar 14.907 vatandaşımızın Kovid-19 aşısını yaptırdığına, karantinada olanların kuralları ihlal etmemesi ve temaslıların eksiksiz bir şekilde bildirilmesi konusuna dikkat çekerek, 65 yaş üzeri aşılanma konusunda ve karantina sürecinde mahalle muhtarları ve imam hatiplerin birlikte çalışarak, bu konuda daha aktif görev almasını istedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.