bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Büro Memur-Sen’de Yeni Başkan Ali Özbek

GÜNDEM

Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanlığına 3. Olağan Genel Kurul sonucunda Ali Özbek seçildi.

Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanlığına 3. Olağan Genel Kurul sonucunda Ali Özbek seçildi.

Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Büro Memur-Sen Samsun Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunda Denetleme ve Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibrasının ardından seçime gidildi. Seçimde, 3 adayın Başkanlık için yarıştığı seçimde 161 delegenin 146'sı oy kullandı ve 86 oy ile Ali Özbek başkan seçildi.

Yeni Başkan Ali Özbek, yaptığı açıklamada; “Güzel, medeni bir atmosferde gerçekleştirdiğimiz Samsun Büro Memursen şube başkanlığı seçimin ardından, gerek telefonla gerekse de sosyal medya üzerinden şahsıma ve yönetim kurulumuza yönelik tebriklerini, samimi temennilerini ileten tüm kıymetli büyüklerim ile sevgili kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Memursen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız da yaptığı açıklamada; “Büro Memur Sen Samsun Şube başkanlığı seçim sonucunda bayrağı devralıp görevi üstlenen Ali Özbek beyi ve ekibini tebrik ediyor, hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ediyorum. Uzun yıllar bayrağı taşıyan ve bugün devreden Mustafa Karabiber beyin ve ekibinin emeklerine gayretlerine teşekkür ediyorum. Sendikamızın her seçimi bir demokrasi şöleni ve dersine dönüşmekte bugünde bunu yaşatan üyelerimize delegasyonumuza adaylarımıza tekrar teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

​​​​​​​

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.