bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SAMDEF, Üye Dernek Başkanlarıyla Kahvaltıda Buluştu

GÜNDEM

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu üye dernek Başkanları, Samsunlu meclis üyeleri ile istişare ve sohbet kahvaltı programında bir araya geldi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu üye dernek Başkanları, Samsunlu meclis üyeleri ile istişare ve sohbet kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programında konuşan SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel Mütevelli Heyeti seçimlerinde Anadolu yakası olarak birlik ve beraberlik olgusunu gösteren dernek başkanlarına, yöneticilerine vermiş oldukları desteklerden ve emeklerden dolayı teşekkür ederek, bu birlik ve beraberliğin dernekler ile daha üst seviyeye getireceklerini belirtti.

Sözlerini sürdüren Başkan Şenel, "SAMDEF Başkanı Metin Şenel, Anadolu yakasındaki birlik ve beraberliğin Avrupa yakasına örnek teşkil etmesi gerekiyor. Ancak bundan sonra hiç bir kimse Samsunluları bu cefaları çeken dernek başkanlarını, yönetimlerini, üyelerini kendi egoları ve çıkarları doğrultusunda kullanamayacak. Samsun isminin ağırlığını gönülden hissedemeyen şahsi menfaatleri doğrultusunda hareket eden herkesle açık mücadele ederek deşifre edeceğiz.

İstanbul 1. bölge Samsun hemşehri grubunu hiçbir siyasi parti oy deposu olarak göremeyecek. Samsun hemşehri gruplarına imkan ve olanak tanımayan hiç bir siyasi partinin geçerliliği olmayacak. Samsun hemşehri gruplarının artık bu bilince sahiptir. Bu mantıkla kitlesel olarak hareket edecektir. Seçilenlerin seçenler üstünden kendine pr yapma dönemi artık Samsun hemşehri grubunda sona ermiştir. Bu günden itibaren Samsun hemşehri gruplarının oylarını çantada görenler büyük yanılgı içinde olacaktır.

Sivil Toplum Kuruluşlarının siyaset üstü kurumlardır. Samsun hemşehri gruplarına imkan ve olanak tanıyan her siyasi parti ile çalışma ortamı içinde olacağımızın altını çiziyorum. Bizim tek vazgeçilmezimiz vatanımız, bayrağımız ve dinimizdir. Bu değerlerimize halel getirmeyecek tüm siyasi partilere eşit mesafede olacağız.

Samsunluların birlik ve beraberliğine nifak sokacak her kim olursa olsun bundan sonra karşısında şahsımı ve SAMDEF ailesini bulacaktır.

Derdimiz Samsun sevdamızdır. İstanbul’da yaşayan Samsunlu hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir şekilde yaşamalarıdır.

Bu huzuru da bozmak isteyenler şunu bilmelidir ki bundan sonra yaptıkları ettikleri gizli kalmayacak. bu girişimlerden tüm hemşehrilerimizin haberi olacaktır. Artık gerçeklerle yüzleşme vakti gelmiştir.

İstanbul’da ki hemşehrilerimizin üzerinde söz sahibi olduğunu zanneden ve öyle lanse eden bir kaç kişi artık kendi egoları doğrultusunda hareket edemeyecek." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.