bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SADEF'te Görev Dağılımı Gerçekleştirildi

GÜNDEM

Geçtiğimiz hafta İstanbul Kâğıthane Belediye Meclis Salonu’nda 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilen SADEF'te görev dağılımı yapıldı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Kâğıthane Belediye Meclis Salonu’nda 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilen SADEF'te görev dağılımı yapıldı.

SADEF Yönetim Kurulu adına, SADEF Basın Medya ve Siyasi İşler Başkanı Erdem Başaran yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

SADEF 7. Olağan Genel Kurul sonrası ilk aylık olağan toplantısını Genel Başkan Yıldıray Baş Başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri ile icra etmiştir.

Çok verimli geçen toplantıda tanışma sonrası asıl gündem maddesi olan Görev Dağılımı ve istişarelerde bulunarak, Genel Başkanın bilgilendirmeleri ile yönetim kurulu üyelerimizin asli görev dağılımları yapılmıştır.

Birlikte yol yürüdüğü Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarına adeta yerelde ve genelde Samsunumuza yeni bir heyecan katacak sunumları ile yönetim kurulumuzun takdirini ve tam desteğini alan Genel Başkanımız sayın Yıldıray Baş yeni dönemde biz değil hepimiz olacağız diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Samsunlu hemşerilerimize Samsun ve diğer illerimizde; gerek siyasi ve beşeri, gerekse yöresel ve kültürel birçok verimli çalışmalara hep birlikte imza atacağız dedi.

Uzun yıllardır kendisini Sivil Toplum Kuruluşlarına adamış, 8 yıl Televizyon programlarında yaparak Samsunumuzu en iyi şekilde temsil etme arzusu ile birçok sivil toplum örgütlerine yoldaşlık etmiş Genel Başkana yönetim kurulundan tam destek sözü çıkarak ilk toplantı ile Bismillah denmiştir.

Toplantıda Bölge Başkanlarının da bulunduğu programda SADEF Üyesi Sakarya Samsunlular Derneğimiz tarafından Genel Başkanımız sayın Yıldıray Baş beye tebrik anlamında teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Sakarya Bölge Başkanımıza ve Dernek Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

20.03.2021 yeni dönem ilk toplantımıza idrak ederek katılım sağlayan çok kıymetli Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyoruz.

SADEF Yönetim Kurulumuzda birçok başarılara imza atmış, Bakanlık üst düzey bürokratlarımız, her partiden siyasetçilerimiz, iş adamlarımız, Doktorlarımız, Yargı mensuplarımız, Dernek Başkanlarımız ve akil insanlarımızın bulunduğu güzel bir kadro ile inşallah 2021/2024 döneminde çok daha başarılı işlere birlikte imza atacağız.

Toplantı gündem ve sunumunu sahsımın yürüttüğü toplantımız dilek ve temenniler sonrasında Samsun Sevdalıları 55 TV nin Genel Başkanımızla Canlı yayın programı sonrası sona ermiştir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.