bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Nebiyan Doğa Festivali Resmi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

GÜNDEM

Doğa harikası 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 2. Nebiyan Doğa Festivali resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

Doğa harikası 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 2. Nebiyan Doğa Festivali resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, doğa festivali olarak bölgede bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı konuşmada; “Burada sadece doğal güzelliklerimizi anlatmıyoruz. Yöremizde yetişen fasulyenin, kestanenin de tanıtımını yapıyoruz. Burada Nebiyan fasulyesinden yemek, buzağı, at engel atlama gibi yarışmalar, model uçak, off-road, motokros gösterileri, tahta ralli yarışmaları gibi aktiviteler düzenliyoruz. Amatör ruhla yaptığımız etkinliği her yıl daha da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Geçmiş ile gelecek arasında bir etkinlik yapıldığını ifade eden Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç; “Doğanın içinde böylesine anlamlı ve güzel bir etkinliğin olması insanlarımız için çok önemli. Buraya gelenler doğanın eşsiz güzelliğinin yanında hem eğleniyor hem dinleniyor hem de bol enerji topluyor" şeklinde konuştu.

19 Mayıs Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen ve 9-11 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Nebiyan Doğa Festivali'nin açılış törenine 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Samsun Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti Samsun İl Başkan Yardısı Mahmut İşbilir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.