bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mustafa Demir'in Adaylığı İçin Ne Dediler?

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki törende, AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mustafa Demir olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki törende, AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mustafa Demir olduğunu açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir oldu. Bu açıklamanın ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar dikkat çekti

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kıralı sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak açıklanan Kurucu İl Başkanımız, Bakanlık ve Samsun Milletvekilliği yapmış olan Sayın Mustafa Demir’i tebrik diyorum, Partimiz ve Samsunumuz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz de yaptığı paylaşımda; “Adalet ve Kalkınma Partisi ve Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Demir, partimize ve şehrimize hayırlı olsun. Hep birlikte ilk günkü heyecanla çalışacağız” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, AK Parti Samsun Kurucu İl Başkanı, 3 Dönem Samsun Milletvekilliği yapmış, önceki Bayındırlık ve İskân Bakanlarımızdan Sayın Mustafa Demir’in Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı Partimize ve Şehrimize Hayırlı Olsun” ifadelerini kullandı.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; AK Partimizde il başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlık görevlerini başarıyla yapmış olan Sayın Mustafa Demir, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat açıkladığı adaylığın kendisine, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AK Partimizin Samsun Kurucu il Başkanı, 3 dönem Samsun Milletvekilimiz, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Mustafa Demir, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın taktirleriyle 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Şehrimize, hemşehrilerimize ve Partimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Sedat 5 Yıl Önce

Hiç biri Samsun’u seven adam değil sevselerdi zaten Mustafa Demir’in bakanlık ve vekillik zamanında hiç birsey yapmadığını bildigi için Samsun’u seven birini desteklerdi makam sevdası bunlardaki

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.