bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MURAT BOZ

GÜNDEM

Aşk şarkıları denince akla tamam şimdi buldum demeden geçmek istemeyiz tabiside sıranın başını yakışıklı

MURAT BOZ

Aşk şarkıları denince akla tamam şimdi buldum demeden geçmek istemeyiz tabiside sıranın başını yakışıklı ve dalında başarılı müzisyen almaktadır. Çağımızın farklı müzik kültürlerinde yeni neslin en çok ilgi odağı olan pop müzik dalında Murat Boz kendine has yorumuyla aşk şarkılarını yine kendine has yorum ve besteleriyle geçmişten günümüze başarılı bir şekilde geçirmiştir.

Müzik dünyasına ilk olarak adımı yine meslektaşı olan Tarkan’ın vokalistliği ile başlamış ve bu uzun yıllar sürmüş akabinde kendine albüm yapmaya karar verip ilk parçası ile adeta genç kızların sevgilisi haline gelmiştir. Çok hızlı bir şekilde de başarı merdivenlerini tırmanmış, zirvede yerini almıştır. Elde etmiş olduğu başarılarının devamını sinema dünyasına hızlı bir giriş ile sadece genç kesime değil tüm kesimlere hitap etmiştir. Kariyerine oyuncuğu da ekleyen başarılı müzisyen arka arkaya yaptığı filmler de yüksek bir reyting elde etmiştir. Hatta son olarak rol aldığı yapımda filme konu olan şarkısına yer vermiştir. Yaptığı albümler ve Acun Ilıcalı ya ait olan O ses Türkiye yarışmasında jüri olarak üç defa finalist olmuştur, yine kendine has karakteri ve sempatisi ile zirve deki yerini sabitlemiştir.

Magazin dünyasında da çokça adını duyduğumuz Başarlı sanatçı ve oyuncu son zamanlar da aşk hayatı ile gündemden hiç düşmüyor, azmi ve başarısıyla kendisini ekranlar daha çok göreceğiz.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

 

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.