bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Masterchef Barbaros Yoloğlun'dan Başkan Acar’a Teşekkür Ziyareti

GÜNDEM

MasterChef Türkiye yarışmasında finalde Türkiye 2.si olan Barbaros Yoloğlu, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

TV8 Kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği performansıyla adeta fırtına estiren ve finalde Türkiye 2.si olan Alaçamlı Hemşehrimiz, Gururumuz Barbaros Yoloğlu, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı İlyas Acar ve Barbaros Yoloğlu bir süre sohbet etti.

“Şahsım ve Alaçam halkı adına teşekkür ediyorum”

Başkan Acar yaptığı konuşmada; “MasterChef’te başarılı bir yarışma süreci sergileyerek, Alaçamımızın gururu oldun. Yarıştığın süre boyunca gerek şahsımı gerek ise ilçemizi gururlandırdın. Barbaros Yoloğlu Şefim benim nazarımda şampiyon sensin. Saygınla, karakterinle, emeğinle başarılı bir şef duruşu sergiledin. İnanıyorum ki bundan sonraki hayatında yolun daha da açık olacaktır. Bir kez daha gönlümüzün şampiyonunu, seni tebrik ediyor, kıymetli ailene de bizlere bu gururu yaşatan böylesine bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki meslek hayatında da elde edeceğin başarılarla Alaçam’ın gururu olmaya, Alaçam’ı tanıtmaya katkı sağlayacağına eminim. Sana başarılar diliyorum.” diye konuştu ve plaket taktim etti.

Manevi desteğinizi hep hissettim

Yarışma boyunca Alaçam halkının manevi desteğini hissettiğini söyleyen Barbaros YOLOĞLU’da yaptığı konuşmada; ““Belediye Başkanımız Sayın İlyas Acar’a desteği dolayısıyla teşekkürlerini sunuyorum. Yarışma boyunca her zaman şahsınızın ve tüm Alaçam halkının manevi desteğini, dualarını yanımda hissettim. İyi ki varsınız. Desteğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.