bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kızılay Alaçam Temsilciliği Pazaryerinde Dezenfektan ve Maske Dağıttı

GÜNDEM

Samsun’un Alaçam ilçesinde Türk Kızılay’ı Temsilciliği tarafından Pazaryerinde vatandaşlara El Dezenfektanı ve Maske dağıtımı yapıldı.

Samsun’un Alaçam ilçesinde Türk Kızılay’ı Temsilciliği tarafından Pazaryerinde vatandaşlara El Dezenfektanı ve Maske dağıtımı yapıldı.

Türk Kızılay’ı Alaçam Temsilciliği Koordinatörü Dursun Uz yaptığı açıklamada; “Türk Kızılay Alaçam Temsilciliği olarak İlçemiz Pazaryerinde vatandaşlarımıza ve Pazar Esnafımıza Türk Kızılay Genel Merkezimiz tarafından gönderilen, El Dezenfektanı ve Maskelerin dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.

Dursun Uz, “Türk Kızılay’ı Alaçam Temsilciliği olarak Covid-19 Salgını nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlarımıza Gıda Paketi, Konserve Kavurma, Giyim Eşyası, Ramazan Pidesi dağıtımları yanında bugünde İlçemiz Pazaryerinde Genel Merkezimiz tarafından gönderilen El Dezenfektanı ve Maskelerin dağıtımını yaptık. Hayırsever bağışçılarımızın Kızılay’ımıza yaptığı Fidye, Fitre, Zekât ve Diğer Bağışları İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımıza bir an önce ulaştırıyoruz. Faaliyetlerimizden dolayı Tüm Halkımız memnuniyetlerini dile getiriyorlar bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi artırıyor bize güç veriyor” diye konuştu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.