bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Cevdet Ertürkmen’den Koronavirüs Denetimi

GÜNDEM

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Koronavirüs tedbirlerine yönelik olarak; maske, dezenfektan ve fiziksel mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Koronavirüs tedbirlerine yönelik olarak; maske, dezenfektan ve fiziksel mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen; İçişleri Bakanlığı’nın tüm Türkiye’de gerçekleştirilen Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Bafra İlçesinde bulunan marketler, berber ve kuaförler, restoranlar, çay ocakları, düğün ve eğlence salonları, kahvehane ve dernek lokalleri, taksi ve dolmuş durakları ile çarşı pazarlarda bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret edilerek koronavirüs ile mücadelede toplum sağlığı için gerekli olan maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulunuldu. Kaymakam Ertürkmen’e Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın da eşlik etti.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen yaptığı açıklamada; “İçişleri Bakanlığımızın tüm Türkiye’de 'Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla başlattığı denetimleri tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Bugün, İlçemiz genelinde Belediye ekiplerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, İlçe Jandarma Komutanlığımız, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğümüz, Sağlık personelimiz denetimlerini sürdürmektedir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

T.uzunalioğlu 4 Yıl Önce

Denetleme bu değil sadece sadece göstermelik ve görüntü helede bafrada böyle yürümez çok bilen hic bir şey bilmeyen hükalaca bir tavır ve davranış yapıya sahiptir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.