bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Karaaslan’dan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Ziyaret

GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ve beraberindeki heyet Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatı hala devam eden ve yakın zamanda açılacak olan poliklinik binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ve beraberindeki heyet Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatı hala devam eden ve yakın zamanda açılacak olan poliklinik binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve Başhekim Doç Dr. Ahmet Şen’den süreç hakkında bilgi aldı.

Çiğdem Karaaslan, “SIFIR ATIK” projesine destek için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açılan Tıbbi Atık Standını da ziyaret ederek görelilerle bir süre sohbet etti, incelemelerde bulundu. Karaaslan; burada stand görevlileri hastane yönetimi ve beraberindeki heyetle birlikte fotoğraf çektirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, daha sonra hastaların bilinçli ilaç kullanmasını sağlamak için amacıyla yeni oluşturulan “Akılcı İlaç Bürosu”nu da ziyaret etti.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen burada yaptığı açıklamada; “Hastanemizde Kronik hastalığı olan ve birçok ilacı bir arada kullanması gereken hastalarımızın tedaviye uyumunu arttırmak ve ilaç kullanımı hakkında bilinçlendirmek amacıyla hastanemizde ‘Akılcı İlaç Bürosu’nu hizmete açtık” ifadelerini kullandı.

Başhekim Doç.Dr. Ahmet Şen; “Büromuza tedaviyi düzenleyen hekimlerin yönlendirmesiyle veya kendisi bilgi amaçlı gelen hastaya; İlaçların nasıl kullanılacağı, İlaçların yan etkileri, saklama koşulları, varsa ilaç – ilaç veya ilaç – besin etkileşimleri hakkında bilgiler verilecek. Böylelikle ilaçların doğru kullanımını sağlayarak hastalarımızın şifaya ulaşımı kolaylaştırmak, gereksiz işgücü kaybını önlemek, yanlış ilaç kullanımını ve maddi kayıpları önlemeyi amaçlamaktayız” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ve beraberindeki heyete bir sunum gerçekleştiren Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında bir Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen; Hastaneye ait istatistik rakamlar ile mevcut/planlanan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi paylaşımına bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da yaptığı konuşmada; “Hastane olarak çok mesafe kaydetmişsiniz ve elinizden geleni yaptığınızı görüyorum, çok güzel bir sunum hazırlamışsınız. Bizler de elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız” dedi.

Samsun Milletvekili Karaaslan; “Kadın Doğum Hastanesinde çok yoğunluk olduğunu biliyorum. Hasta memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu konuda çok yüksek seviyelere çıkmış durumdayız ve bu noktadan geriye düşmek istemiyoruz. Şu anki performansın üzerinde birşeyler ortaya koymak gerekiyor. O yüzden hocalarımızla birlikte bu başarının bir parçası olacağız. İnşallah şehir hastanesi ve sizin yeni ek binanızla birlikte Samsun, sağlıkta bölgeye hitap eden çok önemli bir noktaya gelmiş olacaktır. Bu yatırımlarla birlikte Samsun, bir marka şehir olacaktır. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizin emeğinizle; İnşallah çok daha ileri seviyelere gelecektir. Burada size kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.