bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İşadamı İsmail Bekar’dan Kurban Bayramı Mesajı

GÜNDEM

MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi - İşadamı İsmail Bekar yayınladığı mesajla tüm İslam aleminin ve Bafralıların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi - İşadamı İsmail Bekar yayınladığı mesajla tüm İslam aleminin ve Bafralıların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

İşadamı İsmail Bekar, İslam âleminin ve Bafralıların Kurban Bayramı'nı kutlayarak bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik açısından çok önemli olduğunu vurguladı. İsmail Bekar mesajında şu ifadelere yer verdi; “İslami ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar, toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bu manevi günler, toplum olarak kaynaşmamızın ve yardımlaşmamızın yoğun yaşandığı, birbirimize daha fazla kenetlendiğimiz günlerdir. Kurban ibadetiyle birlikte, gönüllerdeki katılıklar yumuşayacak, vicdanlardaki engeller kalkacak, kardeşliğimiz üzerindeki kara bulutlar biraz daha dağılacaktır. Milletçe buna çok ihtiyacımız var. Her bayram bir kucaklaşma günü, her bayram bir vuslat güneşidir. İnanıyorum ki, Allah rızası için kesilen kurbanlar birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek, arş-ı alaya yükselen dua ve niyazlar huzur ve selamet arayışımızın manevi mükâfatı olacaktır. Bu vesileyle vatanımız için, bayrağımız için, geleceğimiz için, gözünü kırpmadan canını feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu duygularla mübarek Kurban Bayramımızın, aziz milletimize, İslam âlemine ve Bafra’mıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.