bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İbrahim Sağlam, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent İlçelerinde

GÜNDEM

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürü İbrahim Sağlam, 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz GÜNER' i makamında ziyaret etti. İkili ziyarette İlçedeki tarım ve hayvancılık konularında uygulanabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. İl Müdürü Sağlam’a İlçe Müdürü Sayın Mehmet GÜL' de eşlik etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe ziyaretleri kapsamında 19 Mayıs İlçesinde Genç Çiftçi Projesi ile desteklenen ve sonrasında Karadeniz'in en büyük süs bitkisi tesisi haline gelen işletmeyi ziyaret etti.

Sağlam, projenin amacına ulaşmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek emeği geçen başta genç çiftçilerimiz olmak üzere İlçe Müdürlüğü personeline ve Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi İl Proje Yürütme birimine teşekkür etti. İl Müdürü ziyaretinde 19 Mayıs İlçe Müdürü Sayın Mehmet GÜL ve Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Sayın Mustafa Ensar Yılmaz' da eşlik etti.

İl Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe ziyaretleri kapsamında 19 Mayıs İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Mehmet GÜL' den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçe Müdürlüğü personeli ile tanışarak toplantı gerçekleştiren İbrahim Sağlam, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN' ı makamında ziyaret etti. İkili ziyarette İlçedeki tarım ve hayvancılık konularında uygulanabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. İl Müdürü Sağlam’a İlçe Müdürümüz Mehmet Güreş' de eşlik etti.

İl Müdürümüz Sağlam, İlçe ziyaretleri kapsamında Alaçam İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Mehmet Güreş' den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Alaçam İlçe Müdürlüğü personeli ile tanışan SAĞLAM, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, ilçe ziyaretleri kapsamında Yakakent İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Mustafa Kökduman' dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl Müdürü Sağlam, İlçe Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. SAĞLAM, İlçe Müdürlüğü personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.