bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gurbetteki Samsunlular Başkanı Şahin’i Bağırlarına Bastılar

GÜNDEM

İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol ve yönetimi, Alaçamlı vatandaşlar dernek binasının dışında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunlu-Bafralı Hayırsever İşadamı, İstanbul’daki sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmaları için takdir ettiği ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve beraberindekilere sevgi seli göstererek bağırlarına bastılar.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunlu-Bafralı Hayırsever İşadamı, İstanbul’daki sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmaları için takdir ettiği ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı, İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete, Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER ) Başkanı ve HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş ve ASTAŞ JUKİ idari amiri Mehmet Aşcı, İstanbul’da her yıl İstanbul Bafra Dernekler Federasyonua bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bafraspor tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programı ardından sırasıyla Esenler Atışalanında bulunan İstanbul Alaçamlılar Derneğini ziyaret ettiler.

İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol ve yönetimi, Alaçamlı vatandaşlar dernek binasının dışında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunlu-Bafralı Hayırsever İşadamı, İstanbul’daki sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmaları için takdir ettiği ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve beraberindekilere sevgi seli göstererek bağırlarına bastılar.

Ziyaret esnasında ikramların ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol ve yönetimine teşekkür ettiler.

Samsun ve Bölgesinin problemleri ise ziyaret esnasında masaya yatırıldı.

İSTANBUL SAMSUN SALIPAZARLILAR DERNEĞİ ZİYARET..

Daha sonra ise Bağcılar Belediyesinin Bağcılar Meydanda düzenlemiş olduğu Ramazan Etkinliklerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve beraberindekiler ramazan sokağında stant açan İstanbul Samsunlular Salıpazarlılar Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetimini ziyaret ederek sohbet ettiler.

Burada ise ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlikten söz ettiler. Samsun ve Bölgesi için elele verilmesi gerektiğini belirttiler. Ramazan sokağında bulunan Ak Parti Bağcılar İnönü Mahallesi İlçe Teşkilatı tanıtım otobüsünü ve ziyaret eden ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalarda başarılar dilediler.

ZEYTİNBURNU SAMSUNLULAR DERNEĞİNDE SAHUR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve beraberindekiler İstanbul Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneğini ziyaret ettiler.

İstanbul Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneği Genel Başkanı Davut Genç ve yönetimi ise gelen heyeti samimi bir şekilde karşıladılar.

Zeytinburnu Belediye Başkanın Murat Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Demir , siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar ile birlikte sahur yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve beraberindekiler İstanbul Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneği Genel Başkanı Davut Genç ve yönetimine şükranlarını sundular. Sahur programında da birer konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ,’’Her Şey Güzel Bir Türkiye ve Gelişen, Büyüyen Samsun İçin’’ mesajı ile birlik ve beraberliklerinin daim olmasını söylediler.

HABER : ABDULLAH ÖZDEMİR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.