bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gıda Fuarı'nın İlk Gün Şairleri Bafra Ve Samsun'dan

GÜNDEM

21- 24 Kasım 2019 tarihleri arasında açılan Samsun TÜYAP Gıda Fuarı'nda; çok sayıda şehrin çeşitli gıda ürünleri, vatandaşların hizmetine sunulmaya devam ediyor.

21- 24 Kasım 2019 tarihleri arasında açılan Samsun TÜYAP Gıda Fuarı'nda; çok sayıda şehrin çeşitli gıda ürünleri, vatandaşların hizmetine sunulmaya devam ediyor.

Gıda Fuarı' nda; ayrıca Samsun Yazarlar Derneği Standı da yer alıyor. Fuarın ilk açıldığı tarih olan 21 Kasım Perşembe günü, ilk günün şairleri ise Samsun Yazarlar Derneği Başkanı, özelikle de ünlü Dünya Şampiyonu güreşcilerimizden Kavaklı Yaşar DOĞU hakkında yayınladığı kitaplarıyla tanınan Araştırmacı Yazar Ahmet Seven, Samsun Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve roman yazarı, şair Doğan Kan, şair Zeki Günay, Kültür Bakanlığı Halk Şairi Ayşe Atlı Selen, Bafra'dan şair, yazar, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin ve stand görevlisi Berre Morçöl idi.

Gıda Fuarı'nın başladığı ilk gün olan 21 Kasım Perşembe günü; Samsun Yazarlar Derneği Standı' nı, Samsun Valisi Osman KAYMAK ve beraberindeki Protokol ve Basın mensupları ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak; standta yer alan şairleri tek tek tebrik edip kısa söyleşide bulundu.Vali Kaymak; Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN ile bir süre sohbet etti.

Vali Kaymak' a şair ve yazarlar kitaplarını hediye ettiler. Vali Kaymak; şairlere başarı dileklerinde bulunurken, kendisine hediye edilen kitapları da kısa süreyle gözden geçirdi.

Vali KAYMAK daha sonra Samsun Yazarlar Derneği'nin ilk gün şair ve yazarları ile bir hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaretini tamamladı.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.