bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Samsun Ziyaretleri

GÜNDEM

19 Mayıs ilçesinde çiftçi ve esnaflarla bir araya gelen Kılıç: ''Her zaman halkın rızasını kazanmak suretiyle Hak'kın rızasını kazanmayı kendimize hedef olarak belirledik'' diye konuştu.

19 Mayıs ilçesinde çiftçi ve esnaflarla bir araya gelen Kılıç: ''Her zaman halkın rızasını kazanmak suretiyle Hak'kın rızasını kazanmayı kendimize hedef olarak belirledik'' diye konuştu.

SAMSUN - Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyaret için geldiği memleketi Samsun’da ziyaretlerini sürdürüyor.

19 Mayıs ilçesini ziyaret eden Kılıç, burada çiftçi ve esnafla bir araya gelerek sohbet etti. Burada konuşan Kılıç, ''Her zaman halkın rızasını kazanmak suretiyle Hak'kın rızasını kazanmayı kendimize hedef olarak belirledik. ' Halka hizmet ibadettir' anlayışı ile hareket ettik. Her kim bu millete hizmet ederse, bu milletin bir derdini çözerse, bu milletin duasını alırsa, rızasını kazanırsa, halkın rızasını kazanmak sureti ile Hak'kın rızasını kazanır düşüncesiyle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.'' dedi.

Suat Kılıç, çiftçinin ve esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinlemenin faydasına değindi.

Dünya genelinde yaşanan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tarım sektörünün öneminin daha iyi anlaşıldığına da dikkat çeken Kılıç, “Tüm dünya büyük bir kabusun içerisinden geçti. Kovid-19 salgını bütün kesimleri etkiledi. Bu durum hiç kuşkusuz en çok esnaf kesimini ve tarım sektörünü olumsuz etkiledi. Ancak şunu biliyoruz ki hükümet, her zaman esnafın yanında olmaya önem gösterdi. Bundan sonra da gösterecektir. Tüm bu sıkıntıları, zorlukları birlikte, el ele vererek aşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Kılıç, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.