bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büyük Birlik Partisi Samsun'da Buluştu

GÜNDEM

Büyük Birlik Partisi'nin bir sürte önce başlattığı 'Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor' toplantısı dün Samsun'da gerçekleşti.

Büyük Birlik Partisi'nin bir sürte önce başlattığı 'Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor' toplantısı dün Samsun'da gerçekleşti. Toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.

"Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor" bölge toplantısının dördüncüsü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ’nin katılımıyla Samsun’un Terme ilçesinde gerçekleşti. Toplantıya genel merkez, il, ilçe yöneticileri katıldı. Ülke ve bölgenin sorunlarının konuşulduğu toplantıda Genel Başkan Destici, “Sanayi yatırımları; çevre, tarım havzaları ve çiftçi korunarak yapılmalı. Çarşamba Ovasında Biyokütle Enerji tesisleri kuruluyor. Biz sanayiye karşı değiliz. Elbette ki bunlar kurulmalıdır. Ama tarım arazileri üzerine bunların kurulmasını doğru bulmuyoruz” dedi.

Daha sonra Çarşamba ilçesinde yapımına başlanan Biyokütle Enerji Santrali’nde bölge halkı ile birlikte incelemelerde bulunan ve halkın itirazlarını dinleyen Genel Başkan Destici, konunun Ankara’da takipçisi olacağını ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.