bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Boya Badanası ve Temizliği Yapılan “O Tuvalet” Halka Ücretsiz

GÜNDEM

Samsun'un Bafra ilçesinde Modern Küçük Pazar içerisindeki Tuvalet yaşanan bıçaklama olayının ardından Bafra Belediyesi harekete geçerek boya, badanasını ve temizliği yapılan Tuvalet halka bundan sonra tamamen ücretsiz olacak.

Samsun'un Bafra ilçesi Kemal Paşa Mahallesi Modern Küçük Pazar içerisindeki Tuvalet yaşanan bıçaklama olayının ardından Bafra Belediyesi harekete geçerek boya, badanasını ve temizliği yapılan Tuvalet halka bundan sonra tamamen ücretsiz olacak.

Geçtiğimiz haftalar da Kemal Paşa Mahallesi Modern Küçük Pazar'ın içindeki ve babaoğlun işlettiği tuvalette ücretten dolayı bıçaklanma olayı yaşanmıştı.

Bafra Belediyesi tarafından boya badanası ve temizliği yapılan Tuvaletten bundan sonra ne vatandaştan ne esnaftan ücret talep edilmeyecek.

Geçtiğimiz haftalar da ücret konusunda yaşanan olaydan sonra Samsun Büyük Şehir Belediyesi Bafra Zabıta ekipleri tarafında Tuvaletin bundan sonra herkese Ücretsiz olduğunu duyururken, Tuvaletin Camına da ve girişine Ücretsiz yazısı levhası konuldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.