bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Beytullah Şentürk’e İngiltere’nin Ünlü Sanatçısından Davet

GÜNDEM

Aslen Samsun Bafralı olan ve Bafra'da Metafizik Ofisi olan ünlü metafizik uzmanı Beytullah Şentürk'e İngiltere'den davet geldi.

Aslen Samsun Bafralı olan ve Bafra ilçesinde Metafizik Ofisi olan ünlü metafizik uzmanı Beytullah Şentürk'e İngiltere'den davet geldi.

"İngiltere' den Annesinin Rahatsızlığı için Metafizikçi Beytullah Şentürk'ü Davet Etti."

İngiltere’nin ünlü sanatçısı ofisine geldi ve annesinin rahatsızlığı sebebiyle ülkesine davet etti.

Birçok hastaların derdine derman ve yardımcı olmaya çalışan Beytullah Şentürk, öncelik israrla doktora gidilmesini ifade etti. Ünü birçok ülkede duyulan ve yayılan Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, esrarengiz olayları çözmeye devam ederek kişilere yardımcı olmaya devam ediyor.

Avrupa ülkelerinden teklif gelen ünlü metafizik uzmanı Şentürk yaptığı seanslarla hastalara şifa oluyor ve düzeltiyor.

Alternatif tıp olarak yaptığını ve görünmez varlıkların insanlar üzerinde bir takım sorunlar ile rahatsızlıklar yarattığını da dile getiren Beytullah Şentürk, Vezir köprüde İHA ya haber olmuş, yaklaşık 1 senedir beri bir Aileye musallat cinleri ve kendi kendine yanan evi cinlerin musallati sonucu yandığını tespit edip sonuca bağlamıştır.

"Ünlü Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk birçok siyasi ve iş dünyasına danışmanlık yapıyor. "

Siyaset, İş Dünyasına ve Sanatçıların Metafizik yönünden danışmanlığını yapan Ünlü Metafizikçi Beytullah Şentürk, herkese yardımcı olmaya nefisim el verdiği sürece devam edeceğini belirtti.

Ofisi çok yoğun olan ünlü metafizik uzmanı Beytullah Şentürk bazı ünlülere, akşamın belirli saatlerinde randevu verdiğini belirtti.

Ünlü Metafizikçi Beytullah Şentürk son olarak, görülmeyen dünyanın sırlarından, yaşadığımız dünyada yalnız olmadığımızı dile getiren Ünlü Metafizik Uzmanı Şentürk, Kura-ı Kerim'e göre evrende onsekiz bin âlem olduğunu belirtti.

Bu Âlemde içinden sadece bir tanesi olan Cinler Âlemi’nin insanlar üzerindeki etkilerine dikkat çeken Şentürk, bu varlıkların insanlar üzerin de birtakım olumsuzluklara yol açabileceğini vurguladı.

Yorumlar (2)

Murat dal 4 Yıl Önce

Hocam selamün aleyküm bizimde hastalarımız var aynı şekilde ama 20 yılı aşkın bu şekildeler acaba iyileşmeleri mümkün olurmu

Fatma yilmaz 2 Yıl Önce

Allahim bu insanlarin serinden korusun cok tehlikeliler Allah mufaza insanlari madi ve manevi Sikintilara sonuyorlarki sonrazi ölümle sonuclaniyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.