bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Mustafa Demir, ‘Yaşam Tecrübesi’ni Paylaştı

GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, YEPAŞ çalışanlarıyla, çocukluğundan bugüne kadar yaşadığı tecrübeleri paylaştı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, YEPAŞ çalışanlarıyla, çocukluğundan bugüne kadar yaşadığı tecrübeleri paylaştı. Demir, “Çocukluğumdan bugüne hep çok çalıştım” dedi.

Genel merkezi Samsun’da bulunan Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ) tarafından ilki gerçekleştirilen ‘Yönetici Akademi Pozitif Enerji Tecrübe Paylaşımı Programı’nın ilk konuğu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu. Başkan Demir çocukluğundan bugüne dek yaşadığı tecrübe ve deneyimleri katılımcılarla paylaştı.

‘KİMSE BENDEN AZ ÇALIŞMASIN…’

Çocukluğundan bugüne kadar hep çok çalıştığını belirten Başkan Demir, “Babamla fabrikayı kurduğumuzda daha çok gençtim. Henüz 17 yaşındaydım. Sabah 7’den gece saat 10’a, 11’e kadar ayaktayım. Fabrikanın başındayım ama işçilerden çok ben çalışıyorum. Mesai bitiyor, işçiler gidiyor ben yine fabrikaya geliyorum. Bakanlık yaptığım dönemde de ve şimdi Başkanlık dönemimde de böyledir.” diye konuştu.

‘SEVDİKLERİNİZE ZAMAN AYIRIN’

Yoğun çalışma temposuna rağmen ailesine vakit ayırmaya çalıştığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, “5 tane evladım, 6 tane torunum var. Torunumun bir tanesi yanımdaydı, gittiğimde hangi saat olursa olsun ilgilenir, oynarım onunla. Ne kadar yoğun olursam olayım size de tavsiyemdir, Yaradan’ın size emanet ettiği kullarla olabildiğince ilgilenin’ dedi.

POTANSİYEL, İMKAN VE KABİLİYET

Samsun’un her alanda yeniden yorumlanmaya ve önüne hedef konulmaya ihtiyacı olan bir kent olduğuna dikkati çeken Başkan Mustafa Demir, “Potansiyeli, imkan ve kabiliyeti en iyi olan il Samsun. Samsun’un turizm potansiyeli çok geniştir. Ladik’e gidin, çok kıymetlidir. Vezirköprü’deki kanyonun dünyada eşi benzeri yoktur. Kanyonda aldığınız enerjiyi, dinginliği başka yerde alamazsınız” dedi.

Program sonunda YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, Başkan Mustafa Demir’e bir plaket sunarak teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.