bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Mustafa Demir, Galibiyeti Kutladı

GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yılport Samsunspor'un zaferle ayrıldığı Utaş Uşakspor'un coşkusuna ortak oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yılport Samsunspor'un zaferle ayrıldığı Utaş Uşakspor'un coşkusuna ortak oldu.

İYİ OYUN VE GOLLER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yılport Samsunspor, ligin 32. haftasında sahasında konuk ettiği Utaş Uşakspor'u 4-0 yendi.

Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de izledi. Samsunspor'un sahasında oynadığı maçları kaçırmayan Demir, bu hafta da büyük coşkuya ortak oldu, kırmızı-beyazlı ekibe destek verdi. Heyecanı büyük maçta Samsunspor, maçın 21. dakikasında golü buldu. İyi oyununu sürdüren Samsunspor, 34. dakikada skoru 2-0 yaptı. Güzel oyununu 2. yarıda da sürdüren Samsunspor, sahadan 4-0 'lık galibiyetle ayrıldı. Demir, galibiyet sevincini taraftarlar ve maçı izleyen diğer protokol üyeleriyle birlikte yaşadı.

GALİBİYET KUTLAMASI

Samsunspor'un her zaman yanında olduklarını belirten Mustafa Demir, "Samsunpor'u artık 1. Lig'de görmek istiyoruz. Güzel ve heyecanlı bir maç izledik. Takımımızın her zaman yanındayız. Oyuncularımızı ve yönetimi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" açıklanmasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.