bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kılıç’tan Bafra TSO Başkanı Kocabaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

GÜNDEM

01 Ekim tarihinde yapılan Bafra TSO seçimleri sonucu Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

01 Ekim tarihinde yapılan Bafra TSO seçimleri sonucu Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve beraberinde Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkan vekili Murat Cevahir’i Bafra TSO’nun girişinde karşılayan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi daha sonra makama geçtiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’ Bölgemiz için yapılacak tüm faaliyetlerimizde birlik içinde hareket etmenin önemli olduğunu tarımdan sanayisine, turizme kadar gelişmiş bir Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent parolası ile hizmet edeceğimizi belirtmek isterim.

Bölgemizdeki potansiyellerin hedeflerine ulaşabilmesinin en etkin yolu kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinden geçmektedir. Bu bağlamda Bafra Ticaret ve Sanayi Odası bölgemizin en etkin odası olarak buna ışık tutar ve yaptığı çalışmalar ekonomik ve de istihdam anlamında bölgeye fayda sağlamaktadır. Yönetimimiz ile birlikte Bafra ve Bölge için elele vererek gelişime ağırlık vereceğiz.’’ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise,’’Yapılan seçimle Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Serdal Sefa Kocabaş, Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, yönetim kurulu ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bafra ve bölgesi için yapılacak çalışmalar ve projeler içinde istişareler içinde hareket edeceğiz.’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.